Werkgever

Ik zoek een nieuwe collega / werknemer

Je bent op zoek naar een nieuwe medewerker in de metaal. Posities raken niet vervuld en machines staan stil. Eigen personeel en middelen inzetten om alles uit de kast te halen voor deze complexe zoektocht kost veel tijd en geld en levert niet altijd het gewenste resultaat op. Bespaar tijd en geld op kostbare wervingstools, dure campagnes en extra personeel en besteed deze zoektocht uit! Metaalkanjers maakt onzichtbare kandidaten zichtbaar en begeleidt het hele proces: van kennismaking tot contractbemiddeling. De nieuwe werknemer treedt direct bij jou in dienst!

Kanjers uit de Buurt

No cure, no pay.

Altijd op de hoogte van alle beschikbare metaalwerkzoekenden bij jou uit de buurt, direct in jouw inbox. Je vindt het lastig om veel geld uit te geven met het risico dat er alsnog geen geschikte kandidaat gevonden wordt. Dat snappen we, daarom is Kanjers uit de Buurt toegankelijk voor iedereen! Je bepaalt zelf wie je uitnodigt en aanneemt. No cure, no pay: je betaalt pas zodra je de juiste metaalkanjer gevonden hebt en het contract is getekend.

78% van onze opdrachtgevers neemt minimaal één kandidaat aan via Kanjers uit de Buurt.

Ik wil vrijblijvend kandidaten ontvangen →

Kanjers op Maat (KOM)

No cure, less pay. Altijd.

Jouw recruitment en marketing volledig uitbesteden voor de juiste kandidaat. Je hebt een extra stapje nodig, wilt snel schakelen en alleen kandidaten uitnodigen waarvan je zeker weet dat zij ook interesse hebben in jouw bedrijf. Met Kanjers op Maat neemt Metaalkanjers jouw recruitment en marketing volledig uit handen. 60 dagen lang halen wij alles uit de kast met het doel jouw vacature in te vullen. No cure, less pay: je weet vooraf precies wat het gaat kosten.

83% van onze opdrachtgevers neemt een kandidaat aan via Kanjers op Maat.

Ga voor mij op zoek →