Werkgever

Waarom Metaalkanjers?

U bent natuurlijk op zoek naar de beste kandidaat. Maar hoe vindt u die? Het vinden en enthousiasmeren van personeel is een tijdrovend vak apart. Metaalkanjers ondersteunt u daar graag in zodat u zich kunt focussen op de kernactiviteiten van uw onderneming.

Door onze jarenlange ervaring in de metaalindustrie hebben we een uitstekend netwerk en een uitgebreide portefeuille met kandidaten. Metaalkanjers heeft haar organisatie ‘lean&mean’ ingericht zodat we zeer snel kunnen opereren tegen marktconforme tarieven.

Waarom kiezen voor Metaalkanjers?

1. Snel
Uit ervaring weten we dat vakmensen binnen de metaalindustrie maar zeer kort beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Zodra wij een interessante kandidaat voor uw organisatie gesproken hebben, proberen wij hem of haar dezelfde dag nog voor te stellen.

2. Doeltreffend
Doordat wij een specialist zijn binnen de metaalindustrie, weten we waar we over praten. Metaalkanjers stelt kandidaten voor die 100% aansluiten op uw vacature. Wanneer wij een kandidaat aanbieden, zijn zaken zoals arbeidsvoorwaarden, werktijden en ambities/doorgroeimogelijkheden afgestemd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

3. No cure, no pay
U betaalt alleen wanneer u een arbeidsovereenkomst aangaat met een door ons voorgestelde kandidaat.

4. 60 dagen lang uw eigen Metaalkanjers recruiter
Kiest u voor RPO, dan gaan we maar liefst 60 dagen lang voor u aan de slag om uw vacature in te vullen. U betaalt alleen voor de RPO campagne en géén bemiddelingsfee bij de aanname van één kandidaat. Wenst u meer dan één kandidaat aan te nemen dan kan dat tegen een minimale recruitment fee per extra kandidaat. 

 

Meer info over Metaalkanjers RPO    

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!