Metaalkanjers

Werving & Selectie | Detachering | Uitzenden

Contactinformatie

Metaalkanjers

Reitscheweg 1-7
5232 BX Den Bosch

Tel: 073 - 737 0153
E-mail: info@metaalkanjers.nl


Volg ons

Werkgevers

Waarom Metaalkanjers?

U bent natuurlijk op zoek naar de beste kandidaat. Maar hoe vindt u die? Het vinden en enthousiasmeren van personeel is een tijdrovend vak apart. Metaalkanjers ondersteunt u daar graag in zodat u zich kunt focussen op de kernactiviteiten van uw onderneming.

Door onze jarenlange ervaring in de metaalindustrie hebben we een uitstekend netwerk en een uitgebreide portefeuille met kandidaten. Metaalkanjers heeft haar organisatie ‘lean&mean’ ingericht zodat we zeer snel kunnen opereren tegen marktconforme tarieven.

Waarom kiezen voor Metaalkanjers?

1. SNEL
Uit ervaring weten we dat vakmensen binnen de metaalindustrie maar zeer kort beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Zodra wij een interessante kandidaat voor uw organisatie gesproken hebben, proberen wij hem of haar dezelfde dag nog voor te stellen.

2. DOELTREFFEND
Doordat wij een specialist zijn binnen de metaalindustrie, weten we waar we over praten. Metaalkanjers stelt kandidaten voor die 100% aansluiten op uw vacature. Wanneer wij een kandidaat aanbieden, zijn zaken zoals arbeidsvoorwaarden, werktijden en ambities/doorgroeimogelijkheden afgestemd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

3. NO CURE, NO PAY
U betaalt alleen wanneer u een arbeidsovereenkomst aangaat met een door ons voorgestelde kandidaat.

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.