Meer details
Match criteria
Functiegroepen
  • Plaatbewerking
  • Leidinggevend
Functies
  • Meewerkend Voorman Las & Constructie
  • Productieleider Las & Constructie
  • Meewerkend Voorman (allround)
  • Productieleider (allround)
Contactpersoon
Junice Mauriks
Werk telefoon: (06) 1825 8902
Anderen bekeken ook:
in Nijmegen
in Omgeving Venlo
in Omgeving Tilburg

Assistent Productieleider

Referentienummer BAJ02019

Wat is je uitdaging als Assistent Productieleider?

Als assistent productieleider werk je nauw samen met de productieleider. Je houdt dagelijks toezicht op de planning, productie output, kwaliteit van het proces en de machinebezetting. Aansturing, bijsturing, evaluatie en ontwikkeling van jouw team in de moderne productieomgeving behoort tot jouw takenpakket. Je motiveert, stimuleert en begeleidt jouw team en voert functionering- en beoordelingsgesprekken. Daarnaast vind je het leuk om je bezig te houden met verbetertrajecten omtrent de productkwaliteit, het productieproces en de werking van machines.In de productie worden voornamelijk niet-verspanende technieken gebruikt om tot een klant specifiek eindproduct te komen. Orders hebben gemiddeld een doorlooptijd van een week en dat maakt dat accurate planning een zeer belangrijk onderdeel in de productie.

De productie werkt grotendeels in tweeploegendienst en een klein deel in drieploegendienst. In jouw rol als assistent productieleider ben je dagelijks (dagdienst) operationeel aanwezig in de productie en handhaaft de orde, netheid en veiligheid. Ook krijg je de functionele en hiërarchische verantwoordelijkheid over verschillende afdelingen, zoals lasersnijden en tappen/lassen binnen de productie.

Wat wordt je geboden?

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende baan waarin je veel ruimte krijgt jezelf en anderen te ontwikkelen en initiatief te tonen. In het groeiende bedrijf met veel ambitie voor de toekomst zijn er mogelijkheden genoeg om jezelf te blijven uitdagen.

Het startsalaris voor deze functie is marktconform en wordt bepaald op basis van leeftijd en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO kleinmetaal. Je krijgt o.a. 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Daarnaast een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. De werktijden zijn flexibel in te delen. De dagelijkse aanvangstijd ligt tussen 07:00 en 09:00.

Wat breng je mee als Assistent Productieleider?

  • Wij zoeken een collega met een HBO werk- en denkniveau en een technische opleidingsachtergrond;
  • Je hebt werkervaring opgedaan in een productie omgeving. Indien dit in de metaalbewerking is ben jij helemaal de ideale man of vrouw;
  • Leidinggevende ervaring is een pré daar je vanuit een tech/com engineers functie naar deze positie kunt doorgroeien;
  • Ervaring met LEAN Manufacturing en QRM is een pré.

Overige competenties die bij jou passen: initiatiefrijk, proactief, communicatie en kwaliteit gericht

Locatie

Omgeving Arnhem

Contactpersoon

J Mauriks

Assistent Productieleider
Sluitingsdatum
Alle vacatures