Kandidaat

Jouw Metaalkansen in de Buurt

Ben jij op zoek naar een nieuwe vaste baan in de metaal maakindustrie? Of ben je benieuwd welke baankansen er op dit moment voor jou zijn in de mooiste industrie? Goed nieuws; bij ons treed je altijd direct in dienst. Dus geen gedoe en geen uitzenden of detacheren! Meld je aan en ontdek jouw kansen!

Ga voor mij op zoek

Waarom Metaalkansen in de Buurt?

Metaalkansen-in-de-buurt-tijd
Bespaar tijd en gedoe
Voorkom talloze kennismakingen bij bedrijven die niet aan je wensen kunnen voldoen.

Metaalkansen-in-de-buurt-anoniem
Anoniem
Bepaal zelf met wie je gegevens worden gedeeld. We delen jouw volledige profiel alleen in overleg.

Metaalkansen-in-de-buurt-direct-in-dienst
Direct in dienst
Meteen one of the guys. Direct in dienst bij de opdrachtgever en niet bij ons.

Geen gedoe

Wij begrijpen dat je geen zin en tijd hebt in een lange zoektocht naar een nieuwe baan, het maken van een goed cv en niet stad en land wilt afrijden voor kennismakingen bij uitzend- of detacheringsbureaus. Na talloze belletjes en kennismakingen dan eindelijk om tafel voor het arbeidsvoorwaardengesprek waarin blijkt dat ze niet het juiste kunnen bieden, is wat je wilt voorkomen. Bovendien wil je ‘one of the guys’ zijn als je ergens begint. Niet uitzenden of detacheren, maar direct in dienst dus. Goed nieuws: daar staan we voor!

Hoe werkt het?

Wij zoeken, begeleiden en adviseren

Wij gaan dagelijks voor je op zoek naar passende uitdagingen. Dat doen we binnen en buiten ons netwerk. Je ontvangt alleen uitnodigingen van bedrijven die écht aan jouw wensen voldoen.

Jouw profiel blijft anoniem totdat jij bepaalt op een uitnodiging van een bedrijf in te gaan. Of je dit doet, bepaal je helemaal zelf.

Vind je het lastig om keuzes te maken?

Vind je het lastig om keuzes te maken? Je kunt rekenen op ons als adviseur en sparringpartner gedurende het hele sollicitatieproces: van kennismaking tot contractaanbod. Jij kunt achterover hangen en je tijd anders besteden.

Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen waar jij aan de slag wilt. Of blijf je toch nog werken bij je huidige werkgever? Dat kan natuurlijk ook!

 

1Meld je aan

Aanmelden is super eenvoudig. Jij meldt je aan. Wij nemen contact met je op en stellen samen jouw profiel op. Daarna gaan we voor je aan de slag.

2Wij zoeken

Aan de hand van jouw zoekwensen (regio, reisafstand en arbeidsvoorwaarden) gaan we op zoek naar een passende baan. We werken met een anoniem profiel, die wordt voorgelegd bij passende organisaties binnen en buiten ons netwerk.

3Uitnodiging?

Een bedrijf is geïnteresseerd. Goed nieuws! Wij checken eerst even of het bedrijf voldoet aan jouw wensen (of zelfs nog beter). De uitnodiging inclusief meer details van het bedrijf komt jouw kant op en je bepaalt zelf of je op gesprek gaat.

Al 4.000 werkzoekenden vonden een nieuwe uitdaging via Metaalkansen in de Buurt

Ik miste uitdaging in mijn werk, maar de stap zetten om actief te zoeken naar iets nieuws voelde te groot. Ik had weinig tijd, wist niet wat de markt allemaal te bieden had, had geen zin om platgebeld te worden door allerlei recruiters die de metaaltaal niet spreken. En wat als mijn werkgever hier achter komt? Metaalkansen in de Buurt voelde als dé uitkomst: alles werd uit handen genomen, ik kreeg alles op een presenteerblaadje aangeleverd én mijn zoektocht bleef anoniem.

Een metaalkanjer

 

Wist je dat...

Metaalkanjers in contact staat met 90% van de metaal maakindustrie in de Benelux?

Kandidaten gemiddeld 3,7 uitnodigingen krijgen binnen een week in onze zoektocht?

Wij in diverse functies bemiddelen, van productie tot management?

Ook verdienen wat jij waard bent?

Aanmelden is gemakkelijk en simpel. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan! →

Bekijk de veelgestelde vragen van andere kanjers →