Meer details
Match criteria
Provincie
  • Noord-Brabant
Functiegroepen
  • Verspaning
  • Verspanen
Functies
  • CNC Frezer (inclusief programmeren)
Steden
  • Eindhoven
Contactpersoon
Junice Mauriks
Werk telefoon: (06) 1825 8902

CNC Frezer/Hypermill Programmeur

Referentienummer BAJM03587

Wat is je uitdaging als CNC Frezer/Hypermill Programmeur ?

Hou je van afwisseling en maak je graag een grote diversiteit aan producten van RVS, Kunststof en Aluminium. Vindt je het een uitdaging om enkelstuks en kleine series, van eenvoudig tot complex te produceren? Ben je bekend met Heidenhain en Hypermill en moderne manieren van produceren en opspannen? Onze opdrachtgever zoekt een ervaren vakman dus als je hier (bijna) overal “ja” op kunt antwoorden dan ben je van harte welkom in een team van prachtige vakmensen!

Wat wordt je geboden?

Natuurlijk ontbreekt het je bij onze opdrachtgever aan niets; moderne bewerkingscentra (GROB-350 met 120 tools/DMU 60 Evo 210 tools), 3- en 5-assig simultaan, BMO beladingsrobot, Hypermill met alle opties en de beste gereedschappen, en al het andere om een mooi stukje vakwerk te leveren. Daarnaast bieden ze een goed salaris, prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden en bij gebleken geschiktheid vast dienstverband!

Wat breng je mee als CNC Frezer/Hypermill Programmeur ?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent initiatiefrijk, sociaalvaardig en beschikt over een flexibele instelling;
  • Aantoonbare en relevante werkervaring met Heidenhain en Hypermill.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever levert o.a. aan de voedingsmiddelen industrie, chemie, offshore en machine/apparatenbouw. Ze zijn gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van RVS, Kunststof en Aluminium. Dit doen zij door middel van; Laseren, Kanten, Draaien, Frezen, Lassen en Assembleren. Het machinepark is up-to-date en het bedrijf heeft korte communicatielijnen en beschikt over de nieuwste technieken.

Interesse in de vacature of behoefte aan meer informatie?
Reageer dan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar junice@metaalkanjers.nl. Liever bellen of Whatsappen? Ook dan kun je terecht bij Junice Mauriks op 06- 18258902, ook buiten kantooruren.

Locatie

Omgeving Eindhoven

Contactpersoon

J Mauriks

CNC Frezer/Hypermill Programmeur
Sluitingsdatum
Alle vacatures