Meer details
Match criteria
Provincie
  • Utrecht
Salaris
  • Euro 2000 - 2250
  • Euro 2250 - 2500
  • Euro 2500 - 2750
  • Euro 2750 - 3000
Functiegroepen
  • Verspanen
Functies
  • CNC Frezer (inclusief programmeren)
Contactpersoon
Yannick Mol
Werk telefoon: (06) 1825 8901

CNC Frezer (Ervaren)

Referentienummer BAD04074

Wat is je uitdaging als CNC Frezer (Ervaren)?

Als ervaren CNC-Frezer wordt van je verwacht dat je onze hoogwaardige producten met precisie bewerkt rekening houdend met snelheid in doorlooptijd. De focus ligt op bewerking van enkel stuks/kleine series in verschillende afmetingen. Vaardigheid in het CNC-Frezen, het werken met kranen en het kunnen werken in teamverband zijn belangrijke vereisten. Ervaring met Heidenhain besturing is een pre.

Wat wordt je geboden?

Een uitdagende- en verantwoordelijke baan binnen een resultaatgerichte organisatie, waar onderling respect en integriteit belangrijke kernwaarden zijn. Een passend maandsalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaalbewerkingsbedrijf. Eventuele (interne) opleidingen behoren tot de mogelijkheden.

Wat breng je mee als CNC Frezer (Ervaren)?

Je bent nauwkeurig, zelfstandig, in staat logisch na te denken en werkt veilig. Je hebt doorzettingsvermogen en bent bereid verantwoordelijkheid te nemen.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een leverancier van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Een onafhankelijke onderneming die halffabricaten en samengestelde componenten produceert en op dit moment een enorme verandering ondergaat. Vanuit een vrij traditionele sector is de organisatie op weg naar een organisatie met een volledig CAD-CAM gestuurd werkproces en maximale automatisering (ERP-systeem met shopfloor controle) in de productie.

Interesse in de vacature of behoefte aan meer informatie?
Reageer dan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar yannick@metaalkanjers.nl. Liever bellen of Whatsappen? Ook dan kun je terecht bij Yannick Mol op 06- 18258901, ook buiten kantooruren.

Locatie

Omgeving Ede

Contactpersoon

CNC Frezer (Ervaren)
Sluitingsdatum
Alle vacatures