Meer details
Match criteria
Salaris
  • Euro 2250 - 2500
  • Euro 2500 - 2750
  • Euro 2750 - 3000
  • Euro 3000 - 3250
Functies
  • Automation Engineer
  • Cleanroom Monteur
Contactpersoon
Yannick Mol
Werk telefoon: (06) 1825 8901

Kalibratie en Service Engineer (fulltime)

Referentienummer BAK07015

Wat is je uitdaging als Kalibratie en Service Engineer (fulltime)?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor kalibratie van de meetapparatuur en meetsystemen. De werkzaamheden vinden plaats op locatie bij onze klanten in Nederland en België maar ook in het eigen laboratoria van onze opdrachtgever. Het op een foutloze wijze documenteren van de uitgevoerde kalibraties maakt een belangrijk onderdeel uit van de functie.

Wat wordt je geboden?

Een sterk groeiend, dynamisch, jong en enthousiast team. Een informele cultuur waar de mentaliteit “Work Hard, Play Hard’ echt tot uiting komt. Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat breng je mee als Kalibratie en Service Engineer (fulltime)?

Je beschikt over een middelbaar werk- en denkniveau verkregen door opleiding of ervaring.
Daarnaast heb je kennis van elektrotechniek of elektronica. Je bent accuraat, proactief, zelfstandig en beheerst de Nederlandse taal, Engels is een pré

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een grootste aanbieder in cleanroom- en ziekenhuis monitoringsystemen en meetapparatuur. Hun markt bestaat uit ziekenhuizen, laboratoria, farmaceutische bedrijven en diverse industrieën zoals semi-conductor, automotive en ruimtevaart. Onze opdrachtgever heeft technisch geavanceerde oplossingen met monitoring systemen en instrumenten die de luchtkwaliteit in al deze markten kunnen bewaken. Al de verkochte systemen moeten worden geïnstalleerd en worden jaarlijks gekalibreerd en onderhouden. Hiervoor heeft onze opdrachtgever jou nodig!

Heb je interesse? Reageer dan via de sollicitatiebutton of stuur je cv naar jeroen@metaalkanjers.nl. Voor vragen over het bedrijf en de functie kun je terecht bij Jeroen Oomen op 06 422 52 585, ook buiten kantooruren.

Locatie

Omgeving Tiel

Contactpersoon

Kalibratie en Service Engineer (fulltime)
Sluitingsdatum
Alle vacatures