Meer details
Adres
Planthofsweg 77, 7601 PJ Almelo
Match criteria
Provincie
  • Overijssel
Functiegroepen
  • Verspaning
  • Cad-Cam, Ontwerp & Tekenen
Functies
  • CNC Frezer / Operator
  • CNC Draaier / Programmeur
Steden
  • Almelo
  • Hengelo
  • Enschede
  • Zwolle
  • Hardenberg
  • Zutphen
  • Deventer
  • Meppel
  • Hoogeveen
Contactpersoon
Junice Mauriks
Werk telefoon: (06) 1825 8902

CNC Draaier Programmeur

Referentienummer BAJM22776

Wat is je uitdaging als CNC Draaier Programmeur?

Wil jij met de modernste CNC machines werken aan écht unieke producten waarmee jij bijdraagt aan een schoner milieu? Ben jij die draaier die zich graag verder wil blijven ontwikkelen in de verspaning? En hecht je waarde aan een organisatie waar jouw input echt wordt gewaardeerd? Check dan snel deze vacature van ETC Nederland in Almelo! Of scroll naar beneden voor de vacaturevideo.

Als jij op verjaardagen liever niet over je werk praat, dan is dit de baan voor jou. Zelfs wij kunnen je er namelijk vooraf niet té veel over vertellen of laten zien. Wat we je wél kunnen vertellen, is dat Enrichment Technology Company (ETC Nederland) o.a. centrifuges voor de verrijking van uranium produceert. Dit verrijkte uranium wordt gebruikt als brandstof voor kerncentrales. Dat klinkt spannend, maar is vooral hoopvol. ETC speelt hiermee namelijk een cruciale rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Ook kunnen we je vertellen dat ETC een organisatie is met 210 medewerkers waar jouw input écht wordt gewaardeerd. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden - zelfs nog beter dan hun CAO Grootmetaal Metalektro - en leuke extra's zoals een jaarbonus weten ze jou als medewerker aan zich te binden. Niet voor niets werken jouw nieuwe collega's gemiddeld 15 jaar of langer bij ETC. Een organisatie waar iedereen elkaar kent, helpt en waar onder werktijd en in de pauzes nog écht met elkaar wordt gesproken. Doordat er geen smartphones of laptops zijn toegestaan op het gehele terrein leer je ook eens jouw buurman of buurvrouw wat beter kennen!

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Jij stapt binnen in een hypermodern en schoon machinepark om plaats te nemen achter diverse CNC bewerkingsmachines zoals een DMG, Okuma (multus U5000!) of Weiler. Je werkt vanuit een technische tekening en programmeert met jouw eigen input, van eenvoudige tot complexe producten, zelfstandig aan de machine met Siemens besturing of met behulp van het CAD/CAM pakket Siemens NX.

Ook dit ga je doen als CNC Draaier bij ETC:

  • Je gaat aan de slag met een technische tekening en krijgt de vrijheid om zelf de juiste bewerkingsvolgorde te bepalen;
  • Naast dat je de vrijheid krijgt om zelf programma’s te schrijven pas je ook bestaande programma’s aan;
  • Met behulp van diverse handmeetgereedschappen voer je jouw eigen kwaliteitscontroles uit;
  • Met een kritische blik kijk je mee waar ze bestaande producten en processen kunnen verbeteren en denk je mee hoe ETC zich nóg meer kan innoveren.

Wat heeft ETC Nederland jou te bieden?

Samen, een woord vol betekenis bij ETC. Dat hun medewerkers belangrijk voor hun zijn is door de hele organisatie voelbaar. Dankzij de vele activiteiten die georganiseerd worden, is het samenhorigheidsgevoel groot. En omdat ze bij ETC jouw gezondheid belangrijk vinden, betalen ze jouw zorgverzekering. Daarnaast spelen ze ook samen met jou een cruciale rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot. Wegens de afscheid van een ervaren CNC Draaier kunnen ze wat versterking gebruiken op de afdeling waar koolstof composiet rollers worden geproduceerd. Mocht je wat minder ervaring hebben dan hebben ze mogelijk ook wel een plekje voor jou! Er heerst een collegiale werksfeer waarbij respect voor elkaar en teamwork belangrijk is.

  • Direct dienstverband bij ETC Nederland B.V.
    Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
    Goed salaris(€ 2.800 - € 3.900 excl. extraatjes) afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, reiskostenvergoeding, 38-urige werkweek, CAO Grootmetaal Metalektro, pensioenregeling via Pensioenfonds PME, 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen.
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling.
    Het vakmanschap staat bij ETC Nederland hoog in het vaandel. Ze investeren niet alleen in het machinepark, maar ook in het personeel. Je kunt onder meer opleidingen en cursussen gericht op jouw vakgebied volgen. Ook denken ze graag met je mee! Er wordt gekeken naar jouw interesses en wat jij wil. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om kennis te maken met andere afdelingen of wil je juist meerdere disciplines onder de knie te krijgen? Het kan allemaal!
  • Werktijden: Maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 15:30 uur. Over 3 tot 5 jaar zijn ze van plan om over te gaan op een 2-ploegendienst (inclusief 15% ploegentoeslag!) Ook een 4-daagse werkweek is mogelijk!
  • Toekenning in ziektekostenverzekering.
    Omdat ETC jouw gezondheid belangrijk vindt krijg je een maandelijkse bijdrage van 113% bruto om je aanvullend te kunnen verzekeren! Voor het jaar 2022 is een bedrag van €157,01 vastgesteld.
  • Een leuke jaarbonus!
    Jaarlijks stelt ETC doelstellingen op waar gedurende het jaar aandacht aan besteed. In februari worden de doelstellingen van het jaar ervoor bekeken en afhankelijk van het behalen van de doelstelling kun je tot 3% over jouw bruto jaarsalaris als bonus verdienen!
  • Meerdere extra's per jaar.
    Dat jij als werknemer erg wordt gewaardeerd, merk je aan een leuke extra op jouw verjaardag en met de feestdagen. Daarnaast krijg je ook een kerstpakket en wordt er 1x per jaar een teambuilding-activiteit georganiseerd.
  • Een personeelsvereniging die zorgt voor de leukste maandelijkse uitjes!
    Skiën in Winterberg is inmiddels een jaarlijkse traditie en daarnaast wordt er elke maand wel een activiteit georganiseerd waarvoor jij je kunt inschrijven! Denk aan naar het casino gaan, sportactiviteiten, bedrijfsbezoeken, workshops en het jaarlijkse grote personeelsfeest.
  • Sporten met je collega’s!
    1 x per week wordt een bootcamp georganiseerd waaraan jij kunt deelnemen!
  • Elke dag heerlijk eten.
    In de kantine kun jij iedere dag voor een klein prijsje jouw lunch kunt aanschaffen. 1x per maand is het fruitdag en 1 x per maand een snackvrije dag.

Wat breng je mee als CNC Draaier Programmeur?

  • Je hebt een technische opleiding afgerond (bijv. richting Verspanen of Werktuigbouwkunde) en/of hebt aantoonbare ervaring in verspanende bewerkingen.
  • Je kunt technische tekeningen lezen.
  • Ervaring met Siemens & Siemens NX is mooi meegenomen, maar geen must.
  • Je bent nooit uitgeleerd en wilt jezelf blijven ontwikkelen door middel van cursussen en/of opleidingen.

Ben je een beginner? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. In combinatie met een BBL opleiding leert ETC jou graag de fijne kneepjes van het verspanersvak.

Waar ga je werken?

Enrichment Technology Company is ontstaan als samenwerkingsverband van hun twee klanten URENCO en Orano. Bij ETC Nederland zijn ze ervan overtuigd dat de wereld alleen in haar toekomstige energiebehoeften kan voorzien als we verder kijken dan gas, steenkool en olie en de mogelijkheden van hernieuwbare energiebronnen en veilige kernenergie benutten.

ETC Nederland produceert centrifuges om uranium te verrijken. Dit wordt gebruikt als brandstof in kerncentrales. Daarnaast zijn ze zich gaan focussen op het produceren van koolstof composiet rollers voor de verpakkings-, textiel- en printindustrie in diverse maten van 50 cm tot 6 meter lang, met een diameter van 50 mm tot 400 mm. Aan het uiteinde van deze rollers zitten diverse metalen onderdelen, die jij gaat produceren in een hypermodern machinepark. Dit machinepark is o.a. uitgerust met de eerste en enige Okuma Multus U5000 in Nederland!

METAALKANJERS beheert deze vacature namens ETC Nederland. Je solliciteert dan ook bij Metaalkanjers. Een goede klik tussen jou als potentiële collega en ETC Nederland vinden we erg belangrijk. De gesprekken over de vacature, jouw achtergrond en elkaars verwachtingen vinden daarom plaats bij ETC Nederland. Zo kunnen wij en ook jij ontdekken of er een klik is.

Heb je interesse in ETC, de vacature of behoefte aan meer informatie?
Reageer dan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar junice@metaalkanjers.nl. Liever bellen of Whatsappen? Ook dan kun je terecht bij Junice Mauriks op 06-1825 8902, ook buiten kantooruren.

Locatie

Almelo

Contactpersoon

J Mauriks

CNC Draaier Programmeur
Sluitingsdatum
13-05-2023
Alle vacatures