Kanjers op Maat (KOM)

Recruitment Process Outsourcing

Door uw recruitment uit te besteden aan Metaalkanjers, kunt u zich blijven focussen op de kernactiviteiten van uw onderneming terwijl wij de beste vakmensen voor u aan tafel krijgen. Met een Kanjers op Maat campagne heeft u bovendien grip op de kosten. En niet onbelangrijk: het is vrijwel altijd effectiever, efficiënter én voordeliger dan wanneer u een bureau inschakelt die uw vacature in behandeling neemt op basis van 'no cure no pay'! 

Direct aanvragen                         Bekijk brochure  

 

De voordelen van Kanjers op Maat 

 

               

  

Groot netwerk in de metaalindustrie

Metaalkanjers heeft een groot netwerk met duizenden praktisch en theoretisch geschoolden werkzaam in de metaalindustrie en WTB, ook bij u in de regio.

  -

  

Professionals

Een professioneel recruitment- en marketingteam gaat maar liefst 60 dagen lang voor u aan de slag met als doel uw vacature in te vullen. Onze recruiters spreken uw taal en begrijpen uw vacatures.

 

 

Vacaturecampagne vanuit uw bedrijfsnaam

Doordat wij niet anoniem maar vanuit uw bedrijfsnaam werven, reageren kandidaten met oprechte interesse in uw vacature en organisatie.

-

 

No cure, pay less

Met de Kanjers op Maat campagne profiteer je van flexibel starten tegen gunstige en vaste tarieven. Vervolgens betaal je een vergoeding per arbeidsovereenkomst en per kandidaat na het succesvol doorstaan van de proefperiode.

 

 

Employer branding

Door de maximale exposure van uw vacature en organisatie bouwt u aan uw naamsbekendheid bij de doelgroep binnen uw regio.

-

 

Recruiters met toegang tot betaalde cv databases

Onze recruiters beschikken over een LinkedIn Recruiter Seat en hebben, naast ons eigen netwerk, toegang tot diverse betaalde cv databases.

 
               
 


                 Direct aanvragen