RPO campagne: recruitment process outsourcing

RPO staat voor Recruitment Process Outsourcing. Door uw recruitment uit te besteden aan Metaalkanjers, kunt u zich blijven focussen op de kernactiviteiten van uw onderneming terwijl wij de beste vakmensen voor u aan tafel krijgen. Met een RPO campagne heeft u bovendien grip op de kosten. En niet onbelangrijk: het is vrijwel altijd effectiever, efficiënter én voordeliger dan wanneer u een bureau inschakelt die uw vacature in behandeling neemt op basis van 'no cure no pay'! 

 

Direct aanvragen                         Bekijk brochure  

 

 

De voordelen van Metaalkanjers RPO

 

               

 

  

Groot netwerk in de metaalindustrie

Metaalkanjers heeft een groot netwerk met duizenden praktisch en theoretisch geschoolden werkzaam in de metaalindustrie en WTB, ook bij u in de regio.

  

 

  

Professionals

Een professioneel recruitment- en marketingteam gaat maar liefst 60 dagen lang voor u aan de slag met als doel uw vacature in te vullen. Onze recruiters spreken uw taal en begrijpen uw vacatures.

 

 

 

Vacaturecampagne vanuit uw bedrijfsnaam

Doordat wij niet anoniem maar vanuit uw bedrijfsnaam werven, reageren kandidaten met oprechte interesse in uw vacature en organisatie.

 

 

 

Recruiters met toegang tot betaalde cv databases

Onze recruiters beschikken over een LinkedIn Recruiter Seat en hebben, naast ons eigen netwerk, toegang tot diverse betaalde cv databases.

 

 

 

Employer branding

Door de maximale exposure van uw vacature en organisatie bouwt u aan uw naamsbekendheid bij de doelgroep binnen uw regio.

 

 

 

Flexibiliteit

U heeft de mogelijkheid om de kandidaten direct zelf in dienst te nemen, óf flexibel te laten starten middels payrolling.

 

 

 

Fixed price

U betaalt alleen voor de RPO campagne en géén bemiddelingsfee bij de aanname van één kandidaat. Wenst u meer dan één kandidaat aan te nemen dan kan dat tegen een minimale recruitment fee per extra kandidaat. 

 

 

 

Vrijheid blijheid

Omdat wij werken met een fixed price, heeft u ook de mogelijkheid om eventueel te blijven schakelen met andere leveranciers.                                                                                                                                                                                                      

 


                 Direct aanvragen                          

 

 

 

Klantcase: ETC Nederland, Almelo

 

ETC Nederland in Almelo is actief in de verrijkingstechnologie en telt ca. 185 medewerkers. Ze waren al geruime tijd op zoek naar een CNC Draaier, maar kregen deze niet gevonden. Ze schakelden Metaalkanjers in en namen ze een RPO campagne af. En met succes!

 
 
 
 Bekijk meer klantcases
Contact opnemen

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!